Ko su BH-ŠEJTANI?

 

BH-ŠEJTANI su politički neobojen klub navijača reprezentacije BIH.Naši članovi dolaze iz svih krajeva BiH kao i dijaspore.Religiozne rasprave kao i omaložavanje drugih BH navijackih grupa nema mjesta u našim redovima.ŠEJTANI vole dobar fudbal, žestoko navijanje, dobro društvo i hladno pivo pa ako se tu možete prepoznat i ako imate BiH u srcu DOBRODOŠLI.

Cilj BH-ŠEJTANA

…da sa svim ostalim navijačkim grupama i simpatizerima damo što bolju podršku našim reprezentacijama kao i klubovima koji predstavljaju BiH u evropskim takmicenjima, kako kod kuće tako i na strani. Osim toga želimo da kod naše omladine probudimo patriotizam i onaj naš Bosanski INAT.

Kako je klub dobio ime „BH Šejtani”?

Ime BH ŠEJTANI je dato na jednoj od vanrednih sjednica u lokalnom bircuzu. Diskusija je bila vrlo žestoka i naporna. Da li je to radi hladnog piva, štoka, onog jeftinog vina, odstajale rakije nikad se neće saznati jer većina šejtana se nesjeća svih detalja sa tog sastanka.Ipak smo uspjeli da donesemo odluku, klub dobija ime ” BH ŠEJTANI

Naš Moto

Svaki od nas je bezuslovno spreman sve dati što je u njegovoj moći za našu BiH. Da bi to istakli odlučili smo opet na jednoj od vanrednih sjednica za sljedeći moto: I DUŠU PRODAM AL’ BOSNU NE DAM

Pored sve šale i zeze BH ŠEJTANI svoj rad uzimaju za ozbiljno i podržavaju sve što podržava ili pomaže BiH. U našem daljem radu surađujemo sa svim BiH klubovima, organizacijama i udruženjima. Navijački pozdrav svim zainteresovanim simpatizerima BOSNE i HERCEGOVINE i nezaboravite:
I DUŠU PRODAM AL BOSNU NE DAM